BeKeto, niskowęglowodanowy croissant, 50 g

PRODUKTY Z SERII

PODOBNE PRODUKTY

INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ

Opis

BeKeto, niskowęglowodanowy croissant – rogalik bogaty w białko, zawierający mniej węglowodanów niż klasyczne odpowiedniki, sprawdzi się idealnie, jako szybka i sycąca przekąska. Produkt polecany szczególnie dla osób na diecie ketogennej, niskowęglowodanowej.

Skład

Tłuszcz roślinny (shea, olej słonecznikowy, olej rzepakowy), gluten, mąka pszenna, białko sojowe, polidekstroza, substancje słodzące (erytrytol i stewia), drożdże, włókna roślinne, (owsiane, pszenne), białka mleka, guma arabska, konserwanty (kwas sorbowy i propionian wapnia), emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól.

Zawarte alergeny: gluten, pszenica, soja, mleko.

Wartości odżywcze w 100 g w 50 g
Wartość energetyczna 1414 kJ / 338 kcal 707 kJ / 169 kcal
Tłuszcze 23,6 g 11,8 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 11 g 5,5 g
Tłuszcze wielonienasycone 0 g 0 g
Węglowodany 11,7 g 5,9 g
Cukry 0,6 g 0,3 g
Cukry złożone 8,5 g 4,3 g
Poliole 0 g 0 g
Błonnik 8 g 4 g
Białko 17,7 g 8,9 g
Sól 0,4 g 0,2 g

Masa netto

50 g

Przeznaczenie

Produkt gotowy do spożycia.

Zalecane dzienne spożycie

Porcja dzienna: 1 croissant (50 g)

Przeciwwskazania i środki ostrożności

Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.

Producent

BEKETO
Al. Wincentego Witosa 31 lok.3
00-710 Warszawa