BeKeto, niskowęglowodanowy croissant z nadzieniem czekoladowym, 55 g

PRODUKTY Z SERII

PODOBNE PRODUKTY

INNI KUPOWALI RÓWNIEŻ

Opis

BeKeto, niskowęglowodanowy croissant z nadzieniem czekoladowym – rogalik bogaty w białko, zawierający mniej węglowodanów niż klasyczne odpowiedniki, sprawdzi się idealnie, jako szybka i sycąca przekąska. Produkt polecany szczególnie dla osób na diecie ketogennej, niskowęglowodanowej.

Skład

Tłuszcz roślinny (shea, olej słonecznikowy, olej rzepakowy), gluten, mąka pszenna, ciemna czekolada (7,7%) (miazga kakaowa, hydrolizowany kolagen, masło kakaowe, błonnik roślinny, kakao w proszku, białka mleka, emulgatory (lecytyna sojowa, polirycynooleinian poliglicerolu), substancja słodząca (sukraloza), przeciwutleniacz ( α-tokoferol)], białko sojowe, polidekstroza, substancje słodzące (erytrytol i stewia), drożdże, włókna roślinne, (owsiane, pszenne), białka mleka, guma arabska, substancje konserwujące (kwas sobrynowy i propionian wapnia), emulgator (lecytyna sojowa), naturalne aromaty, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), sól.

Zawarte alergeny: gluten, pszenica, soja, mleko.

Wartości odżywcze w 100 g w 55 g
Wartość energetyczna 1478 kJ / 354 kcal 813 kJ / 195 kcal
Tłuszcze 24,9 g 13,7 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 12 g 6,6 g
Tłuszcze wielonienasycone 0 g 0 g
Węglowodany 11,1 g 6,1 g
Cukry 0,6 g 0,3 g
Cukry złożone 8,0 g 4,4 g
Poliole 0 g 0 g
Błonnik 8,7 g 4,8 g
Białko 18,8 g 10,3 g
Sól 0,4 g 0,2 g

Masa netto

55 g

Przeznaczenie

Produkt gotowy do spożycia.

Zalecane dzienne spożycie

Porcja dzienna: 1 croissant (55 g)

Przeciwwskazania i środki ostrożności

Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.

Producent

BEKETO
Al. Wincentego Witosa 31 lok.3
00-710 Warszawa